Спам на Facebook: як відновити роботу сторінки

 

Час від часу у соціальних мережах появляються хвилі небажаних розсилок, у яких під виглядом приватного повідомлення відправляють шкідливі посилання. Це може бути ваше фото, відео чи просто скорочене посилання, на приклад:  http://bitly.com/2uOGF5ps. 

Після переходу за таким посиланням, як правило, викрадається активна сесія (сеанс входу) і від вашого імені здійснює розсилка таких повідомлень друзям. Такі повідомлення також містять перепосилання на шкідливі сторінки, які можуть повідомляти, що на вашому пристрої вірус, вимагати гроші і т.п.

Категорично не можна переходити за такими посилання, намагатись відкрити картинку чи відео.

Якщо ви всетаки перейшли за шкідливим посиланням і вже від вас пішла розсилка, чи просто вам повідомили друзі, що ви надсилаєте поівдомлення необхідно:

  • Перевірте актуальність антивірсного програмного забезпечення й перевірте систему. Якщо немає антивірусного ПЗ то встановіть його.
  • відновити налаштування браузера за замовчуванням Settings (налаштування) -> Show advanced settings (розширені) -> Reset (Скинути, знаходиться в самому низу).
  • Зайти в налаштування розширень за посиланням chrome://extensions/ або через меню і видалити всі розширення які ви не встановлювали. 
  • очистити дані веб-перегляду Settings (налаштування) -> Show advanced settings (розширені) -> Privacy and security  (конфіденційність і безпека) -> Clear browsing data (очистити дані веб-перегляду) ->  поставте прапорці в пунктах  Cached images and files (кешовані зображення та файли), Cookies and other site data (файли cookie та інші дані із сайтів), Hosted app data (дані розміщених програм).  
  • завершити усі активні сесії facebook (вийти з усіх пристроїв) та рекомендовано змінити пароль. Зробити це через браузер, на якому здійснено вхід, можливо не вийде, оскільки меню “налаштування” може бути заблокованим. Щоб отримати доступ, рекомендовано робити це на іншому браузері чи краще комп’юторі. У крайньому випадку (якщо немає іншого браузета чи ПК) можна зробити шляхом використання сеансу “інкогніто” – анонімне вікно (Ctrl+Shift+N для Chrome та Ctrl+Shift+N для Mozilla).

Заходимо на свою сторінку і переходимо в налаштування -> Далі розділ безпека й авторизація -> Звідки ви увійшли (Where You’re Logged In) та виконуємо “Завершити усі сесії” (Log Out Of All Sessions)

Ось і все. Після успішного відновлення нормального функціонування сторінки поділіться інструкцією із друзями від яких також йде розсилка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *